İçişleri Bakanı Şahin Şırnak‘ta

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Nejdet Özel, Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş ile birlikte Şırnak‘a geldi.

Cumhuriyet Meydanı‘nda vatandaşlarla bir araya gelerek çay içen Şahin‘in yanına gelen Zinnet Koç (35) maddi sıkıntılar yüzünden 70 yaşındaki bir kişi ile evlendirildiğini, 3 çocuğu bulunduğunu ve çocuklarına bakmakta sıkıntı çektiğini söyledi. Şahin, bunun üzerine Şırnak Valisi Vahdettin Özkan‘a talimat vererek, Koç‘a gerekli yardımın yapılmasını istedi.

Vatandaşlar ayrıca Şahin‘den yapımına 2000 yılında başlanan Şırnak-Van karayolu ile Şırnak-Cizre karayolunun bitirilmesi için yardım talebinde bulundu. Şahin bu konuda gerekli desteği vereceğini bildirdi. Şahin ve beraberindekiler daha sonra Şehit Polis Memuru Mehmet İşler Polis Merkezi‘ni ziyaret ederek burada İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ‘dan brifing aldı.

AK Parti İl Başkanlığı‘na geçen Şahin ve beraberindekiler burada basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından, helikopterle Siirt‘e geçti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile