Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Arhavi'de Is Yerleri Selden Hasar Gören Esnafla Bir Araya Geldi

Bölgede, kayip Serdar Yigit'i arama çalismalari devam ediyor.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, 22 Temmuz'da sel meydana gelen Artvin'in Arhavi ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ilçe merkezindeki çalismalari inceleyen Soylu, daha sonra Arhavi Kaymakamligi önünde olusturulan Afet Koordinasyon Merkezi'ne geldi.

Çalismalarin son durumuna iliskin bilgi alan Soylu, Arhavi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen toplantida, is yerleri selden hasar gören esnafla bir araya geldi.

- Murgul'da kayip kisiye arama çalismalari sürüyor

Murgul ilçesinde ise sel sularina kapilarak kaybolan Serdar Yigit'i (40) arama çalismalari devam ediyor.

Yigit'i arama çalismalari, Murgul Çayi'ndan baslayarak Borçka Baraj Gölü'ne kadar olan bölümde AFAD, JAK, JÖAK, PAK, Sahil Güvenlik ve UMKE ekiplerince yürütülüyor.

Yüzeyi selin akintiyla getirdigi agaç parçalariyla kapli olan Murgul Çayi'ndaki arama çalismalarinda 75 dalgiç ve kiyida arama yapan 158 görevlinin yani sira 2 kadavra köpegi görev aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile