Içisleri Bakani Yerlikaya, Agri'da 2 Teröristin Etkisiz Hale Getirildigini Duyurdu

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Agri’nin Dogubayazit ilçesi Berezer bölgesinde ‘Sehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavus Yilmaz Özden’ operasyonu sirasinda güvenlik güçleri ile teröristler arasinda çikan çatismada 2 teröristin etkisiz hale getirildigini açikladi.

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Jandarma Genel Komutanligi Istihbarat birimlerinin yaptigi çalismalar neticesinde Agri Dogubayazit Berezer bölgesinde J-SIHA, Atak Taarruz Helikopter Kolu ve Hava Kuvvetleri Komutanligi desteginde Jandarma Komando Özel Harekat Timlerinin katilimi ile ‘Sehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavus Yilmaz Özden’ operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsaminda kahraman komandolarimizla teröristler arasinda yakin mesafeden çikan silahli çatisma sonucunda 2 terörist silahlari ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Kahraman jandarmamizi tebrik ediyorum. Aziz milletimizin dualari sizlerle. Tek bir hedefimiz var; o da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile