Içme Suyu Hattindan 5 Metrelik Agaç Kökü Çikti

Içme Suyu Hattindan 5 Metrelik Agaç Kökü Çikti

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü ekipleri, Soma ilçesine bagli Karaçam Mahallesinin cazibeli içme suyu hattinda yapilan bakim çalismasi sirasinda 5 metrelik kunduz adi verilen agaç kökü çikarildi.

MASKI Genel Müdürlügü, il genelinde vatandaslara kesintisiz ve saglikli su saglamak için mahallelerin ihtiyaçlarina çözüm üretmeye devam ediyor. MASKI ekipleri tarafindan, Soma ilçesine bagli Karaçam Mahallesi’nde cazibeli içme suyu hattinin bakim çalismalari sirasinda halk arasinda kunduz diye bilinen 5 metrelik agaç kökü çikarildi. Vatandaslarin sularinin az aktigini bildirmesi üzerine hatti kontrol eden ekipler, su borularinin içerisinden 5 metre uzunlugunda kunduz adi verilen agaç kökünü çikardi. Karsilasilan bu durum, MASKI’nin 17 ilçede gerçeklestirdigi çalismalarin ne kadar isabetli oldugunu gösterdi.

Karaçam Mahalle Muhtari Sahin Köse, “Mahallemizde bulunan cazibeli hattan gelen suyumuzda azalma olmaya baslamisti. Arada sirada kesilerek akiyordu. Bu nedenle cazibeli hattimizdaki sikintiyi fark edince hemen MASKI’ye bildirdik. Ekipler kisa sürede gelerek sorunumuzu çözüme kavusturdular. Ben verdigi hizmetlerden ötürü Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile