İddialar kesinleşirse Cerrah'ın işi zor

İddialar kesinleşirse Cerrah'ın işi zor

Münevver Karabulut cinayetinde iki şok iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Emniyet Müdürü Cerrah ile katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu 3 kez bir kurye aracılığı ile görüştü. İkinci şok iddiaya göre de Cem Garipoğlu'nun Emniyet'te gözaltında iken görüntüleri bulunuyor.

 

Bahç ; eşehir ' de lü ; ks villada ö ; ldü ; rü ; ldü ; kten sonra başı gö ; vdesinden ayrılarak bir gitar kutusu iç ; inde Etiler ' de bir ç ; ö ; p konteynerına atılan Mü ; nevver Karabulut cinayetinin ardından 187 gü ; n geç ; mesine rağmen cinayet ü ; zerindeki spekü ; lasyonlar artarak sü ; rü ; yor . Vahşi cinayetin ardından İnterpol ' den ' kırmızı bü ; lten ' ç ; ıkaran polis dü ; nyanın her yerinde Mü ; nevver Karabulut ' un katil zanlısı Cem Garipoğlu ' nu arıyor .

SKANDAL GÖ ; RÜ ; ŞME

Edinilen bilgilere gö ; re dö ; nemin Emniyet Mü ; dü ; rü ; , şimdiki Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile Cem Garipoğlu ' nun amcası Hayyam Garipoğlu , 3 kez bir kurye aracılığı ile gö ; rü ; ştü ; . İstanbul ' da gerç ; ekleşen gö ; rü ; şmelerde neler konuşulduğu hala bilinmiyor . İkinci şok iddiaya gö ; re de Cem Garipoğlu ' nun Emniyet ' te gö ; zaltında iken gö ; rü ; ntü ; leri bulunuyor . İddialara gö ; re cinayet gü ; nü ; Cem Garipoğlu ' nun gö ; zaltına alındığını , fakat bilinmeyen bir nedenle serbest bırakıldığını ileri sü ; rdü ; . İddiaya gö ; re Cem Garipoğlu ' nun emniyetteki gö ; rü ; ntü ; leri soruşturmayı yü ; rü ; ten savcılıkta da bulunuyor . Gö ; rü ; ntü ; lerde Cem Garipoğlu ' nun gü ; venlik kamerası gö ; rü ; ntü ; leri yer alıyor .

' DAHA Ö ; NEMLİ ŞEYLER VAR '

Son olarak geç ; tiğimiz gü ; n Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut , Avcılar ' da bulunan Garipoğlu Holding ö ; nü ; nde eylem yapmış , kırmızıya boyadığı bir testereyi &ldquo ; Garipoğlu Holding beni kesebilir&rdquo ; diyerek boğazına dayamıştı . Sü ; reyya Karabulut daha ö ; nce de Cem Karabulut ' un yakalandığı ve para karşılığı serbest bırakıldığı iddialarında bulunmuştu . İddialar ü ; zerinde duran savcılar araştırmalarını sü ; rdü ; rü ; yor . İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın da son olarak yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Ç ; ember daralıyor . Daha ö ; nemli şeyler var , onlar daha sonra ' diyerek , adeta iddiaları doğrulamıştı .

' O KURYE BEN DEĞİLİM '

Ö ; te yandan Mü ; nevver Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut ile katil zanlısı Cem Garipoğlu ' un amcası Hayam Garipoğlu arasında 3 milyon Avro ' luk ' kan parası ' konusunda aracılık yapan gazeteci Cemil Baran kuryelik iddialarını yalanladı . Kuryelik iddiasını kabul etmeyen Baran &ldquo ; Bö ; yle bir aracılık yapmadım ' dedi . Baran ' ı yakından tanıyan Gaziantepli bir gazeteci ise Cemil Baran ' ın gazeteci olmadığını , kendisini gazeteci olarak tanıtarak , bö ; lgedeki gerç ; ek gazetecileri zor durumda bıraktığını ifade etti . Sö ; zkonusu gazeteci , &ldquo ; Cemil Baran aslen Adanalı ' dır . Baran sadece bazı yerel gazetelerde kısa sü ; reli ç ; alıştı&rdquo ; dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile