İddiası Bile Herkesi Tedirgin Etti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sabah saatlerinde bir çocuğun kaçırıldığı yolundaki iddia herkesi tedirgin etti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sabah saatlerinde bir çocuğun kaçırıldığı yolundaki iddia herkesi tedirgin etti. Çocuğunu kaybeden bir anne, çocuğunun kaçırıldığını zannedip yardım isteyince hastanede gergin anlar yanşadı.
İddia üzerine hastane güvenliği tüm kapılardan giriş ve çıkışı durdurdu. Kısa süreliğine de olsa yaşanan bu durum hastanede gerginliğe neden oldu. Bir süre kimse hastaneye alınmazken, hastaneden de kimse dışarı çıkarılmadı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, olayın çocuk kaçırma olayı değil, her zaman yaşanan bir annenin çocuğunu kaybetmesi olayı olduğunu belirterek "Yaşanan olay, güvenlikçilerin kendi kafalarına göre olayı çözme yöntemi. Hastanede herhangi bir sorun yok. Yanlış hemen düzeltildi" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile