İdlibli Ailelere Yardım

Enderun Mektebi İlim ve Hizmet Derneği tarafından temin edilen kırtasiye yardımları İHH Yardım Vakfı aracılığıyla Suriyenin İdlib kentinde öğrenim gören çocuklara dağıtıldı.

Dernek tarafından, kamplarda barınan ailelere de süt, bisküvi, mama, bebek paketleri, çikolata, kek, meyve suyu yardımında bulunuldu.

Derneğin Başkanı Muhammet Faruk Pirdal, yaptığı açıklamada, Suriyeli ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Her savaşta olduğu gibi Suriye'de de savaştan en fazla etkilenen yine çocuklar oldu diyen Pirdal, ''Bizde bu çocukları mutlu etmek için yola çıktık. Okul çağındaki çocuklar için gönüllülerimizce hazırlanan kırtasiye setlerini İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla kendilerine ulaştırarak hem ihtiyaçlarını giderdik hemde mutluluklarına ortak olduk.'' dedi.

Çocukların sevinmesinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Pirdal, ''Kırtasiye setinin yanı sıra kamplarda bebek paketi ve çocuk paketi dağıtımları yaptık. Dernek olarak savaşın gölgesinde büyüyen mazlum Suriyeli çocuklara desteklerini sürdüreceklerini'' sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile