İdrar Torbasından 300 Gram Taş Çıktı

İdrar Torbasından 300 Gram Taş Çıktı

Karaman'da özel bir hastanede ameliyat olan hastanın idrar torbasından 300 gram ağırlığında taş çıkarıldı.

61 yaşındaki Rıza Güzeler artan ağrıları sebebiyle özel bir hastanenin üroloji servisine başvurdu. Üroloji Uzmanı Operatör Dr. Reşit Uzunköprü tarafından muayene edilen Güzeler'in idrar torbasında taş olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ameliyata alınan Güzeler'in idrar torbasından yaklaşık 300 gram ağırlığında taş çıkarıldı.

Doktor Uzunköprü, operasyonun başarılı geçtiğini belirterek, "Bunun gibi pek çok hastamdan bu büyüklükte taş aldım. Ama uzun süredir bu kadar büyük bir taşla karşılaşmamıştık. Hastamızın bunu uzun süre vücudunda taşımasını hayretle karşıladık. Gördüğünüz gibi başarılı bir ameliyat ile hem taşı aldık hem de hastamızı sağlığına kavuşturduk" dedi.

Rıza Güzeler ameliyata gerçekleştiren ekibe teşekkür ederek, 'Taşı ne yapacaksınız sorusuna' "Bakıp bakıp güleceğim" diyerek esprili cevap verdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile