İgm Başkanı Yıldız Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

İgm Başkanı Yıldız Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Özel İdare'nin maddi desteğiyle Bedensel Engelliler Derneği'ne 10 bilgisayar alınmış, dernek üyesi engelli vatandaşlara İşkur aracılığıyla kurs açılması sağlanmıştı. Bu konuda kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan dernek yönetimine iade-i ziyaret yapan İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, engellilere her zaman sahip çıktıklarını, bu kurs aracığıyla engellilerin meslek sahibi olacaklarını ifade etti. Başkan Yıldız, İşkur tarafından açılan kursun ardından başka kurslar da düzenleneceğini kaydetti.
İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız daha sonra Anadolu Engelliler Birliği Manisa Şubesi'ni ziyaret etti. Burada Birlik Başkanı İsrafil Bayrakçı ve Şube Başkanı Sevim Kuran'la bir süre sohbet eden Başkan Yıldız, Özel İdare olarak görme engellilere baston verildiğini, geçen yıl da bedensel engellilere akülü araç yardımı yapıldığını hatırlattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile