İHA’dan AK Parti ve MHP’ye Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ve AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız’ı ziyaret etti.

Bursa’da temaslarda bulunan İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Nilüfer ilçesinin Bursa için önemli bir değer olduğunu belirten Uzun, İHA'nın medya dünyasındaki faaliyetlerini anlattı. Hızlı ve tarafsız haber konusunda hassas davrandıklarını belirten Uzun, "Bugün 800 personelle günlük ortalama bin 200 haber servisi ile dünya ajanslar kategorisinde çok iyi yerdeyiz. Çok yaygın ve geniş bir haber ağımız var. Türkiye’de örgütlendiğimiz gibi, dünya çapında da örgütlü bir yapıya sahibiz. 1993 yılından bu yana yazılı ve görsel basının mutfağındayız. Bursa ve özellikle Nilüfer bizim için önemli” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız ise, İHA’nın yazılı ve görsel basında büyük bir güç olduğuna işaret etti. AK Parti Nilüfer Teşkilatı olarak icraatlarını sık sık basınla paylaştıklarını ifade eden Yıldız, önümüzdeki yerel seçimler için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Yıldız, “AK Parti olarak önümüzdeki yerel seçimleri önemsiyoruz. Bu konuda hazırlıklarımıza başladık. Seçime kadar köy ve mahallerimizi en az üçer kez gezeceğiz. Site toplantıları ve esnaf ziyaretlerimizi artıracağız. Nilüfer’de AK Parti’nin daha çok güçlenmesi için çalışacağız” diye konuştu.

Lütfullah Uzun, ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş’ı makamında ziyaret etti. Uzun’un İHA’nın çalışmaları hakkında verdiği sunumu dikkatle dinleyen Toktaş, İHA’nın Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı. İHA’nın Türkiye ve yurt dışında önemli başarılara imza attığına dikkat çeken Toktaş, Mayıs ayındaki il kongresinin ardından yerel ve genel seçim hazırlıklarına hız verdiklerini vurguladı. Ramazan ayında MHP Bursa kadrolarının yoğun bir ziyaret programının olduğunu ifade eden Toktaş, “Ramazan ayında bütün ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarla iftar açmak istiyoruz. Daha yeni bir kadroyuz. Bursa için projeler üreterek şehre hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile