IHA'ya 30. Kurulus Yildönümü Kutlamasi

IHA'ya 30. Kurulus Yildönümü Kutlamasi

DÜZCE – Ihlas Holding Yönetim Kurulu Baskani merhum Enver Ören tarafindan 1993 yilinda kurulan Ihlas Haber Ajansi 30’uncu kurulus yildönümü sebebiyle Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir kutlama mesaji gönderdi.

Vali Cevdet Atay, IHA’nin 30’uncu kurulus yildönümü dolayisiyla bir kutlama mesaji gönderdi. Vali Atay mesajinda, “Çagdas demokrasilerin vazgeçilmez unsurlari kitle iletisim araçlarindan olan basin, yasadigimiz bölge ve tüm dünyadaki gelismeler hakkinda bilgi sahibi olunmasi, vatandas ile devlet arasindaki iletisimin saglanmasi, kamuoyu olusturulmasi gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir.

Basinimizin güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Ihlas Haber Ajansi’nin tüm yönetici ve çalisanlarini, kurulus yildönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalismalarinizda basarilar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Saglik Müdüründen kutlama

Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz, Ihlas Haber Ajandasinin yaptigi çalismalar, sinirlari asan haber agi ve yerel basin kuruluslarina büyük katki sagladigina dikkat çekerek, “Milli degerlere saygili, ilkeli güvenilir ve objektif habercilik anlayisi ile halkin haber alma hakkini saglayan, yerel haberlere agirlik vermesi sebebiyle tasradaki illerin sesini duyuran, ilimizdeki konulara duyarli olan Ihlas Haber Ajansi’nin 30. Yildönümü kutluyorum. Tüm çalisanlarini tebrik eder, basarili çalismalarinizin devamini dilerim” dedi.



Rektör Sözbir’den kutlama mesaji

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’de yayinladigi mesajinda “Kamuoyunu bilgilendirerek, insanlarin aydinlanmasini saglayan kurumunuzun kurulus yildönümünü kutlar, tüm çalisanlari tebrik eder basarili bir yil geçirmenizi dileriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile