İhh'dan 125 Ülkede Kurban Çalışması

İhh'dan 125 Ülkede Kurban Çalışması

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen organizasyonla bu sene hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla ağırlıklı olarak savaş, işgal, doğal afet ve fakirlik gibi kriz bölgelerinde kurbanlar kesilecek

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen organizasyonla bu sene hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla ağırlıklı olarak savaş, işgal, doğal afet ve fakirlik gibi kriz bölgelerinde kurbanlar kesilecek.
İHH İnsani Yardım Vakfı Tavşanlı Gönüllü Temsilcisi İlhan Dirgin dernek olarak İHH'nın "Kurban ibadet, paylaşmak berekettir" sloganıyla başlattığı bu çalışmayı canı gönülden desteklediklerini belirterek duyarlı tüm vatandaşları bu hayra ortak olmaya davet ettiklerini söyledi.
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın şu an itibariyle 125 ülkeye yardımlar ulaştırdığını dile getiren İlhan Dirgin, 300 lira karşılığında vekaleten kurban kesileceğini anlattı.
Yardımların, banka, internet ve PTT aracılığıyla yapılabildiğine işaret eden Dirgin, Vakıf olarak amacımız daha fazla kişiye ulaşmak. Bu sene yoğunluğumuz Pakistan olacak. Bu ülke kendisini toparlamakta zorlanıyor. Bunun için halkımızın katkılarını bekliyoruz. Ziraat Bankası'na giden vatandaşlar (Ben İHH'ya kurban ücreti yatırmak istiyorum) dediği takdirde kendisine yardımcı olunuyor. Bugüne kadar yapılmış olan yardım çağrılarımızda bize destek veren halkımıza teşekkür ederim" diye konuştu.
Dirgin, "Kurban için yapılan bağış ile kurban kesildiğinde, bağış sahibine cep telefonuna gönderilen mesaj ile bu durum bildirilecek" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile