İhh'dan Has Parti'ye Ziyaret

İhh'dan Has Parti'ye Ziyaret

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ve yönetim kurulu üyeleri, Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İl Başkanı Semih Simitçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan, Has Parti'nin vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ettiklerini söyledi. Şükrü Okudan, bu farklılıkların olması gereken farklılıklar ve ayrı bir mozaik olduğunu belirterek, "Allah-u Teala insanları yaratırken ayrı ayrı yaratmış. Elbette ki buna benzer farklılıklar olacaktır. Türkiye'nin yeni bir partisi oldu. Biz de İHH olarak buna benzer kuruluşlarla iletişim halindeyiz. Kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz."
dedi.
Ziyaretleri için İHH heyetine teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Semih Simitçi ise, "HAS Parti'nin kuruluşuyla beraber bu tür ziyaretler ve kayıtlar yoğunlaşarak devam ediyor. Geçmiş dönemlerde İHH'ya yaptıkları organizasyonlarda destek olduk. Türkiye'nin ve Gaziantep'in bu değişime ihtiyacı var. Biz bütün STK'ların sorun üreten değil çözüm üreten kuruluşlar olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.
(HÖ-Y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile