İhh Gaziantep Gazze Yolcularını Uğurladı

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği gönüllüleri, 24 Mayıs'ta Antalya Limanından Gazze'ye hareket edecek yardım gemisiyle, Gaziantep'ten giden yardım gönüllülerini Gaziantep Havalimanından dualarla uğurladı

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği gönüllüleri, 24 Mayıs'ta Antalya Limanından Gazze'ye hareket edecek yardım gemisiyle, Gaziantep'ten giden yardım gönüllülerini Gaziantep Havalimanından dualarla uğurladı.
Yardım gönüllülerinden Mehmet Şerif Niziplioğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu organizasyonda emeği geçen kardeşlerimin Allah katında çok büyük sevaplar alacaklardır. Gönlü Mescidi Aksa ve Filistinli kardeşleri ile bir atan, gönlünde İslam kardeşliği sevgisini bulunduran, milyonların yardımları Allahın izniyle yerine ulaşacaktır. Toplam 9 gemi Kıbrıs açıklarında buluşacaklar ve hep birlikte yardım malzemelerini yerine ulaştıracaklardır" dedi.
Mehmet Şükrü Özberber isimli yardım gönüllüsü de, Gazze'ye yardımcı olan bütün insanlara çok teşekkür ederek, "herkesin dualarını bekliyoruz. İnşallah sağlıkla gider sağlıkla döneriz. Bundan sonraki yardımlarının da devam etmesini diliyorum. Herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Yetim sorumlusu olan Gönül Acar da, yardımların ilk elden yerine nasıl ulaştığını görmenin çok farklı olacağını ifade ederek, "O insanların yanında olmanın duygularını hissedeceğim. Bu nedenlerle Gazze konvoyuna katılıyorum. Bütün herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Afganistan da ölen İHH gönüllülerine Allahtan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ise, "Gazze de 4 Gaziantepli kardeşimiz yer alarak tüm Türkiye'yi temsil edecekler. Buradan yürekler dolusu sevgi götürüyorlar. İnşallah gittikleri zaman da görecekler ve binlerce Filistinlinin kucak dolusu sevgisini buraya getirecekler. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah dönüşlerini de güzel bir şekilde karşılarız" ifadelerini kullandı.
Konuşmalardan sonra, Gönül Acar, Mehmet Şükrü Özberber, Yusuf Özçoban ve Mehmet Şerif Niziplioğlu dualarla Geminin kalkacağı Antalya'ya uğurlandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile