İhlas Ailesi'nden Vali Toprak'a Ziyaret

İhlas Ailesi'nden Vali Toprak'a Ziyaret

İhlas Holding İzmir Bölge Temsilcisi ile Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı temsilcilerinin aralarında bulunduğu heyet, Mayıs ayında başladığı İzmir Valiliği görevinde iki ayı geride bırakan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda ‘hoş geldin ve nezaket’ ziyareti gelen misafirlerini sıcak bir ilgi ile karşılayan Vali Toprak, İhlas camiasından çok sayıda tanıdığı olduğunu ve görev yaptığı illerde samimi diyalogları bulunduğunu ifade etti.

Ziyarete; İhlas Holding Ege Bölge Temsilcisi Naci Koç, Temsilci Yardımcısı Ersan Sazaklıoğlu, Türkiye Gazetesi İşletme Müdürü Türker Top, İhlas Haber Ajansı (İHA) Ege Bölge Müdürü Yusuf Kahraman ve Türkiye Gazetesi Reklam Müdürü Mehmet Serçe katıldı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Vali Toprak’a aralarında çeşitli kitapların da bulunduğu bir set hediye eden Bölge Temsilcisi Naci Koç, Vali Toprak’a görevinde başarı diledi. Toprak ise İhlas Ailesi’nin özellikle yazılı ve görüntülü basında önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

Çaylar eşliğinde sohbet ortamında son günlerdeki olayların da bir değerlendirmesinin yapıldığı ziyarette konuşan Vali Toprak, Gezi olaylarında sağduyulu vatandaşların marjinal grupların oyununu fark edip alanlardan ya da geri plana çekilmesinin önemine dikkat çekti. Toprak; “Çok şükür, İzmir’de de herhangi bir can kaybı yaşanmadan bu mesele aşılırken, polisimiz ise günlerce uyumadan görev yaptı. Bu sırada hiç istemediğimiz birkaç olay ise onca emeğe gölge düşürdü. Bunlar yaşanmamalıydı” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile