İhlas Holding Muğla Çalışanları İftarda Buluştu

İhlas Holding Muğla Çalışanları İftarda Buluştu

İhlas Holding Muğla çalışanları İhlas Muğla İl temsilciliği tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İhlas Pazarlama İzmir Bölge Müdürü Naci Koç’un da katıldığı iftar yemeğine Muğla’nın 12 ilçesinin temsilci ve çalışanları hazır bulundu.
Muğla İzethan Otel’de İhlas Holding Muğla çalışanlarının bir araya geldiği iftar yemeğine, İhlas Pazarlama İzmir Bölge Müdürü Naci Koç, İzmir bölgeden Numan Yetim ve Süleyman Kongeç, İhlas Pazarlama Muğla İl Temsilcisi Yasin Mete Solakoğlu, Bodrum, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Muğla Merkez, Ula, Marmaris, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye büro müdür ve personeli katıldı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programı sonrası konuşan İhlas Pazarlama İzmir Bölge Müdürü Naci Koç, rahmet ve bereket ayı Ramazan ayında Muğla İhlas Pazarlama çalışanları ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Koç, bu tür programların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini söyledi.

İhlas Pazarlama Muğla İl Temsilcisi Yasin Mete Solakoğlu, davete icabet eden başta İzmir bölge Müdürü olmak üzere ilçe büro müdürlerine ve çalışanlarına teşekkür etti. İftar yemeğinin Kadir Gecesi’ne denk gelmesi nedeniyle ayrı bir mutluluk yaşadıklarını belirten Solkaoğlu, “Böylesine müstesna bir ayın, en kıymetli akşamında İhlas Pazarlama çalışanları olarak bir araya gelmekten mutluyuz. Biz bir aileyiz. Ailemizin fertleri arasındaki birlik ve dayanışmanın sağlanmasına katkı sunmak, bin aydan daha hayırlı bir gecenin başlangıcında bir araya gelmenin huzurunu yaşıyoruz” dedi.

İftar yemeği sonrası yapılan duaların ardından sıcak ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından program sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile