İhlas Koleji Ailesi Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Öğretmenlerin en anlamlı günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü İhlas Koleji düzenlemiş olduğu organizasyonla kutladı.

İhlas Holding'in Vip salonunda yapılan organizasyona İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Eğitim Kurumu çatısı altında eğitim veren tüm öğretmenler ve çalışanlar katıldı.
Bu özel günde İhlas Koleji öğretmenleri ve çalışanlarına bir konuşma yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, İhlas Koleji için emek veren insanlarla aynı çatı altında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek konuşmasına başladı. İhlas Koleji'nin başarısına katkıda bulunan herkese teşekkür eden Koç, son 4 yılda alınan başarılarla eğitimde çıtayı yukarılara taşıdıklarını söyledi. "Her gün öğretmenler günü olsun, Her gün anneler günü olsun, her gün babalar günü olsun. İşte o zaman Türkiye'nin
geleceği daha aydınlık olacaktır."diyen Koç, öğretmenlerimizin geleceğin Kanunilerini, Mevlanalarını, Atatürklerini yetiştirecek güce sahip olduklarını söyledi.
İhlas Koleji öğretmenleri adına Hami Koç'a çiçek verilmesinin ardından İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Yavuz Özgün bir konuşma yaptı.
Eski bir öğretmen olan Özgün, eskiye oranla öğretmenlere verilen değerin arttığına dikkat çekerken, eskiden bütün fedakârlıkların öğretmenlerden beklendiğini ancak son zamanlarda bunun değiştiğini söyledi.
Öğretmenlik yaptığı dönemden hatıralarını davetlilerle paylaşan Özgün, "Toplumların psikolojik ve sosyal olarak sağlıklı yetişmesinde öğretmenler bu vazifenin temel taşıdır" dedi. Öğretmenlerden özellikle çevreyle ve ailelerle işbirliği yapmalarını isteyen Özgün, başarının bu şekilde geleceğini vurgulayarak bu konuda da öğretmenlere çok büyük sorumluluklar düştüğünün altını çizdi.
Yapılan konuşmaların sonunda ECDL (European Computer Driving Licence) sertifikalarını almaya hak kazanan öğretmenlere sertifikaları Yavuz Özgün ve Hami Koç tarafından verildi. Bu sertifikaları vermenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen Koç, öğretmenleri tebrik etti.
Sertifika töreninden sonra yemeğe geçilirken, Hami Koç tek tek masaları dolaşarak öğretmenlerin bu özel gününü kutladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile