İhracatçı Birliklerinin Başkanları Damat’a Model Oldu

İhracatçı Birliklerinin Başkanları Damat’a Model Oldu

Orka Group markalarından Damat, 2012 – 2013 sonbahar / kış katalog çekimlerinde profesyonel modeller yerine 3 ihracatçı birliğinin başkanı ile çalışmayı tercih etti.


Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) Başkanı İbrahim Burkay, Denizli İhracatçı Birlikleri (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert ile Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) Başkanı Emre Kızılgüneşler, markanın yeni yüzleri oldu. Çekimleri değerlendiren Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, modellik yapan başkanların Türkiye’nin global yüzleri olduğuna işaret ederken; “Dünya markalarını yakalama değil, o markaların önünde olma vizyonu bulunan markamızın değerleriyle ve hedefleriyle örtüşen arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Süleyman Orakçıoğlu, çekimlerin Türkiye’nin gücü adına önemli bir örnek olduğunu da dile getirdi.

BAŞKANLAR ÇEKİMLERDE ACEMİLİK ÇEKMEDİ

Katalog çekimlerinde yer alan birlik başkanları, fotoğrafçıların talepleri karşısında acemilik çekmeden talep edilen görüntüleri verdi. UTİB Başkanı İbrahim Burkay, “Gittiğimiz hemen hemen her ülkede Damat markasının ürünlerine rastlıyoruz. Böyle bir markaya destek olmak gurur verici.” yorumunu yaparken; DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ise “Süleyman Orakçıoğlu ve ekibinin icraatlarını senelerdir saygı ve hayranlıkla takip ediyoruz. Bu projede yer almaktan gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

EHKİB Başkanı Emre Kızılgüneşler de ihracatçı birliği başkanları olarak dünyanın dört bir yanında süratle büyüyen Damat’a küçük de olsa katkı vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile