İhtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak kampanyası

Eskişehir Merkez Tepebaşı Belediyesi ve Neoplus Alışveriş Merkezi, Kurban Bayram'ında yardıma muhtaç çocukları sevindirmek için 'Benim oyuncağım, seni

Eskişehir Merkez Tepebaşı Belediyesi ve Neoplus Alışveriş Merkezi, Kurban Bayram'ında yardıma muhtaç çocukları sevindirmek için 'Benim oyuncağım, senin oyuncağın' adlı proje başlattı. Proje kapsamında toplanan oyuncaklar, ihtiyaç sahibi çocuklara hediye paketi içerisinde ücretsiz olarak bayramda dağıtılacak.

15 Kasım tarihine kadar devam edecek proje kapsamında, oyuncak bağışlamak isteyenler Neoplus Alışveriş Merkezi'nde oluşturulan bağış toplama merkezine başvurabilecek. Vatandaşlar, ellerindeki oyuncakları buradaki toplama merkezine teslim edecek. Kampanya çerçevesinde toplanan oyuncuklar bayram süresince ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz olarak dağıtılacak. Önce hediye paketi haline getirilen oyuncaklar, sonra belediye ve alış veriş merkezi çalışanları tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara teslim edilecek. Böylelikle ihtiyaç sahibi çocukların sene de bir kez de olsa bir nebze olsun sevindirilecek.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, amaçlarının yardıma muhtaç çocukların mutlu bir bayram geçirmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Başkan Ataç, bu bağlamda vatandaşların çocuklarının ellerindeki oyuncaklarının bir kısmını veya kullanmadıklarını kampanya çerçevesinde bağışlamasını istedi. Oyuncakların çocuk gelişimi üzerinde önemli etkileri olduğunun altını çizen Başkan Ataç, ihtiyaç sahibi çocuklarında yeni şeyler keşfedip, değişik şeylerin pratiğini yapabileceği zeminler hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Ataç, çocuklara silah gibi şiddete yönlendiren oyuncaklar yerine hayal gücünü ve el becerilerini geliştiren oyuncakların bağışlamasının yerinde olacağını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile