İhtiyaç Sahiplerine 6 Tır Gıda Kolisi

Deniz Feneri Derneği ve MÜSİAD tarafından hazırlanan 6 bin 330 kolinin bulunduğu 6 tır gıda yardımı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Deniz Feneri Derneği ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından hazırlanan 6 tırlık gıda yardım konvoyu, ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Deniz Feneri Afet Koordinasyon Sorumlusu Doğan Selçuk, İçel'in Karacailyas Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı açıklamada, dernek olarak yurt içinde ve yurt dışında insani yardım kampanyalarının devam ettiğini belirtti.

Yardımlardan bir kısmının son günlerde sıcak çatışmaların yaşandığı Halep'teki Türkmenler'e ulaştırılacağını ifade eden Selçuk, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

MÜSİAD İçel Şube Başkanı Yusuf Yılmaz da MÜSİAD'ın iş dünyasındaki elde ettiği birikimleri sadece ticari faaliyetlerde değil, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da kullandığını söyledi.

Kampanyaya 1 tır gıda desteği verdiklerini vurgulayan Yılmaz, bu yardım tırlarının Türkiye'nin değişik yerlerine gideceğini aktardı.

Yılmaz, gıda kolilerinin ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar ulaştırılacağını belirterek, 'Hazırlanan bu yardım kolilerinde bir aileye yetecek kadar gıda ve ihtiyaç malzemeleri var. Bu tür yardımlar devam edecek. Türkiye büyük bir ülke. Hayırda yarışma konusunda bizlere destek olan birçok iş adamımız var. Onlara da teşekkürlerimizi iletiyorum.' dedi.

Konuşmaların ardından 6 tır'a yüklenen 6 bin 330 gıda yardım kolisi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İstanbul, Halep, Erzurum, İzmir ve Antalya'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile