İkayder Yeni Sgk Teşviklerinden Umutlu

İkayder Yeni Sgk Teşviklerinden Umutlu

İKAYDER Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz, yeni SGK teşviklerinin işçi ve işveren kesimi açısından büyük umutlar taşıdığını ifade etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu Bursa İl Müdürü Mükremin İspirli’yi makamında ziyaret eden İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği (İKAYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öz, yeni SGK teşviklerinin işveren ve işçi kesimi tarafından çözülmesi gereken hususları olsa da büyük bir iyi niyet çerçevesinde hazırlandığına dikkat çekti. Öz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yoğun ve gayretli çalışmaları sonucunda çıkarılan yasanın işçi ve işverenin kesimin haklarını büyük ölçüde gözeten ve çağın gereksinimlerine uygun hale geldiğini söyledi.

Öz, “Kamuoyunda SGK teşviki olarak anılan 6111 sayılı yasa ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve diğer bazı kanunlarıyla yapılan değişikler işveren ve işçi kesimi tarafından birçok olumlu tarafları var. Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yoğun ve gayretli çalışmalarının eseri olduğunu düşündüğümüz bu yasanın işçi ve işveren kesimi açısından gelecekteki yeni düzenlemeler için büyük bir umut olduğuna inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile