Ikbal Gürpinar, Sincanli Kadinlarla Bulustu

Ikbal Gürpinar, Sincanli Kadinlarla Bulustu

Aile Danismani, Yasam Koçu ve TV sunucusu Ikbal Gürpinar Sincanli kadinlarla bulustu. Hayata dair hikayeler anlatan Gürpinar kadinlara “Mutlaka hobi edinin” tavsiyesinde bulundu.

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in destekleriyle Baskan Ercan’in esi Emine Ercan’in öncülügünde düzenlenen “Kadin Kadina Aile Sohbetleri” her ay farkli konu ve konuklarla Sincan’da gerçeklesmeye devam ediyor. Türk sanat müzigi dinletisi ile baslayan programin bu ay konugu Aile Danismani, Yasam Koçu ve TV Sunucusu Ikbal Gürpinar oldu.

Programin açilis konusmasini Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in esi Emine Ercan yapti

Emine Ercan “Asil istedigimiz her birinizin hayatinda güzel izler birakmak ve gönüllerinize dokunabilmek. Bu Ay altincisini gerçeklestiriyoruz. Birbirinden degerli konuklarla bir arada oluyoruz. Program sonrasinda da çekilisle belirlenecek 50 hanimefendi ile birlikte haftaya bir kültür gezimiz olacak. Asli belediyeciligin disinda meslek edindirme kurslarindan, dijital dönüsüm, asçilik kursuna kadar kadinlarimiza destegini esirgemeyen kiymetli esim Belediye Baskanimiz Murat Ercan’a tesekkür ediyoruz” dedi.



Sincan Belediye Baskani Murat Ercan da program öncesinde ziyaret ederek selamlama konusmasi yapti

Baskan Ercan sunlari söyledi:

“Iyi ki Sincan’da görev yapiyorum, iyi ki sizinle bir aradayim. Kaldirim, yol, temizlik bunlar artik klise. Bunlari yapacagiz zaten ama her sey fiziksel degil, manevi ihtiyaçlar da var, sanatsal ihtiyaç daha önemli. Asfalti sonra da yapabilirsiniz ama bir nesli kaçirirsaniz geriye dönemezsiniz. Gençlerimiz çok önemli, onlari yetistiren kadinlarimiz çok önemli. Çocuklarimizi yetistiren isin mimari annelerimiz. Onlara bir nebze memnuniyet veriyorsak ne mutlu bize.”

Ikbal Gürpinar kadinlarla sohbet etti, hayata dair hikayeler paylasti

Gürpinar, “Herkesin bir hobisi olmasi lazim. Bizim çocuklugumuzda imkan yoktu. Ama siz bu imkanlari sonuna kadar kullanin. Benim siir hobimdi ve ben bu sayede meslek sahibi oldum. Sizler de mutlaka kurslara gidin. Kadinlara yönelik birçok meslek edindirme kursu oldugunu ögrendigim Sincan Belediyesini de kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Program sonunda katilimcilar arasinda çekilis düzenlendi.

Çekilisle belirlenen 50 kadin Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in esi Emine Ercan ile birlikte Kültür Gezisine katilacak.

Ikbal Gürpinar da katilimcilar arasindan çekilisle belirlenen bir kisiyi kendisi ile birlikte Umre ziyaretine götürecegi müjdesini verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile