Iki Grup Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 3 Yarali

Iki Grup Arasinda Silahli Çatisma Açiklamasi 3 Yarali

Kadiköy’de sokak ortasinda iki grup arasinda silahli çatisma çikti. Çatismada grup üyelerinden 2 kisi yaralanirken, sokaktan geçen bir vatandasa ise yorgun mermi isabet etti.



Olay, Kadiköy’de dün aksam saat 19.15 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, daha önce aralarinda husumet bulunan iki grup arasinda silahli çatisma çikti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Çatismada iki grup üyesi yaralanirken, sokaktan geçen 18 yasinda bir vatandas ise yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaralandi. Olayin ardindan kaçmaya çalisan yarali iki grup üyesi, birkaç sokak ötede daha fazla ilerleyemeyince üzerlerinde bulunan silahi park halindeki otomobilin tekerlegine sakladi. Kaçmaya çalisan süpheli sahislari yarali olarak yakalayan polis ekipleri, olay yerinde genis güvenlik önlemi aldi. Yaralilar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldirilirken, çatismada yaralanan 3 kisinin durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Ayhan Ömer isimli bir vatandas, “Iki grup arasinda çatismada yaralanma oldu. Biz burada müdahale ettik, ambulans çagirdik, polisi çagirdik. Gelip aldilar hastaneye gittiler. Bilmiyoruz ne oldugunu baska yerde iki grup arasinda çatisma olmus, buraya siçradi olay. Bizde müdahale ettik arkadaslara yardimci olduk. Yaralarina tampon yaptik, bayagi kan kaybediyorlardi. Suurlari açikti, konusuyorlardi, iyilerdi yani. Bir de silah bulundu, arabanin arkasina silah atmislar" diye konustu.

(Ömer Karaoglu - Metin Basar - IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile