Iki Kardes 2 Yil Arayla Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Iki Kardes 2 Yil Arayla Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Sultangazi’de yasayan Memis ailesinin 5 yasindaki çocugu Muhammed Enes, servis minibüsünün çarpmasi sonucu hayatini kaybetti. Ailenin büyük oglu Yasin’in de iki yil önce 11 yasindayken benzer bir trafik kazasinda hayatini kaybettigi ögrenildi.

Sultangazi’de dün aksam yasanan olayda 5 yasindaki Muhammed Enes Memis, servis minibüsünün çarpmasi sonucu hayatini kaybetti. Minik Muhammed’in cenazesi otopsi islemleri için Adli Tip Kurumu’na getirildi.

Burada islemleri tamamlanan cenaze, aileye teslim edildi. Muhammed Enes’in abisi Yasin’in de 11 yasindayken camiye giderken bir aracin çarpmasi sonucu hayatini kaybettigi ögrenildi.

2 yil arayla iki çocugunu da trafik kazasinda kaybeden Memis ailesi büyük üzüntü yasadi.

Cenazeyi teslim almaya gelen aile yakini Fazil Memis yasanan kazaya tepki gösterdi. Servis soförünün yasli oldugunu ve bu yasta bir kisinin araç sürmemesi gerektigini belirten Memis “Ben çalisiyordum kuzenim tarafindan haberdar oldum. Olay yerine gittik cenazemiz hala yerdeydi. Ondan sonra cenazeyi kaldirip hastaneye götürdüler. 60 yasindaki bir adami servise veriyorlar. Adam göz göre göre çocugu katlediyor. Çocuk daha yasiyorken bir de kafasinin üstünden geçiyor. 60 yasinda ki bir adami servise verirseniz olacaklar budur. 2 yil önce yine abisi cuma namazina gidecekken üst geçidi kullanmayip yoldan geçiyor. Karsiya geçerken süratli bir sekilde 120 üstünde bir hizla gelen araç çocuga vuruyor ve durmayip kaçiyor. Sonrasinda serbest birakilip gidiyor. Müebbet cezasina çarpilmasini ve diger servis soförünün de tutuklanmasini istiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile