Ikinci Egitim Ögretim Yili Ders Zili Çaldi

Ikinci Egitim Ögretim Yili Ders Zili Çaldi

Ilk ve ortaögretim kurumlarinda, 2023-2024 egitim ögretim yilinin yariyil tatili sona erdi. Ders zilinin çalmasiyla Düzce’de binlerce ögrenci egitim ve ögretime kaldiklari yerden devam etti.

Düzce’de ögrenciler sabahin erken saatlerinde ögrenim gördügü okullarda ilk ders zilinin çalmasini bekledi. Fatih Ortaokulu’nda ise okunan Istiklal Marsi’nin ardindan ögrenciler siniflarda yerini aldi.

Fatih Ortaokulu 7/A sinifi ögrencisi Mert Çakmak okullarindan açilmasindan dolayi çok mutlu oldugunu dile getirerek “Okullarin geri açilmasi beni çok neselendirdi. Okulumuzda gördügümüz neseli ve iyi egitimden çok mutluyum. Sinavlarin ve ögretmenlerimizin güzelligi ile ikinci hayirli bir dönem geçiririz” dedi.

Notlarini daha fazla yükseltme gayretinde bulunacagini belirten 6/C sinifi ögrencisi Elif Nil Balca “Okulumu çok özlememistim, ara tatilimi çok güzel geçirdim. Insallah bu dönemde notlarimi daha çok yükseltebilirim. Tatilde Istanbul’a gidip anne tarafimin kuzenlerini ziyaret ettik. Son bir haftada evdeydim arkadaslarim ile bir yerleri gezdim” diye konustu.

Ilk ders zilinin çalmasi ile beraber ögrenciler siniflarinda yerlerini alarak egitim ögretimde ikinci döneme basladi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile