Ikinci El Oto Pazarinda Bayram Hareketliligi Basladi

Ikinci El Oto Pazarinda Bayram Hareketliligi Basladi

Kurban Bayrami’na sayili günler kala Eskisehir Ikinci El Oto Pazari’nda hareketlilik basladi.

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) 75. Yil Mahallesi’nde her pazar günü kurulan ikinci el otomobil pazarinda Kurban Bayrami hareketliligi basladi.

Bayramda yakinlarini ziyaret etmek, bayram tatilini seyahat ederek geçirmek isteyenler bütçelerine uygun araç arayisina girdi. Araç satmak ve satin almak isteyenler satis alaninda yogunluk olusturdu. Satis alanlarinin büyük bölümünü B ve C segmentindeki otomobiller doldurdu. Ikinci el oto pazarindaki yogunluk dron ile havadan görüntülendi.

“Temiz araç olursa her zaman satiliyor”

Aracini satisa çikarmak için Konya’dan Eskisehir’deki ikinci el oto pazarina gelen Fikret Harlar, “Pazar su anda iyi, temiz araç olursa her zaman satiliyor. Bayram üstü olunca piyasa gayet hizli. Yaz sezonu basladi.

Tatil ve bayram da araya girince fiyatlarda da kipirdamalar oldu. Her malin bir fiyati var. Ekspere gösterilmeden araba alinmaz. Çünkü ortalik üçkagitçi dolu” diye konustu.



“Hareketlilikle beraber artis da oluyor”

Bayram öncesi hareketlilikle birlikte fiyatlarda da artis oldugunu aktaran Kerem Bozuyer, “Bayram öncesi hareketli olmasi güzel ama hareketlilikle beraber artis da oluyor. Araba fiyatlari yükseliyor. Araç su anda ihtiyaç durumunda. Hastane, cenaze veya baska bir sey oluyor, dolmus ve taksiyle sürekli gidilmiyor. Insallah fiyatlar bir an önce düser” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile