Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakültesi'nden Yeni Bir Etkinlik Serisi

Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakültesi'nden Yeni Bir Etkinlik Serisi

Trakya Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi tarafindan baslatilan “Sosyal Politika Üzerine Söylesiler” etkinlik serisinin ilki düzenlendi. Çevrim içi söylesi serisinin ilk etkinligine konusmaci olarak Slovenya Biotehniki Center Naklo Müdürü Dr. Franc Vidic katildi.

Trakya Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, dekanligin ve ögretim üyelerinin katkilariyla yeni bir etkinlik serisi baslatti. Slovenya’da bulunan Naklo Biyoteknik Merkezi is birligi ile düzenlenen etkinlik dizisinin ilk konugu Biotehniki Center Naklo Müdürü Dr. Franc Vidic oldu. Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölümü’nün öncülügünde düzenlenen etkinligin moderatörlügünü ise Trakya Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ayhan Gençler üstlendi. Çalisma Ekonomisi ve Endüstri Iliskileri Bölümü Ögretim Üyesi Doç. Dr. Yeliz Yesil de söyleside moderatör yardimcisi ve etkinlik koordinatörü olarak yer aldi.

Akademisyenler ve ögrencilerin yogun katilimiyla gerçeklesen etkinlikte, Avrupa ülkeleri ve Türkiye’de sosyal politikalar ile bu alandaki arastirma ve uygulamalar konusuldu. Etkinlikte ayrica, Slovenya ve Türkiye arasindaki ekonomik, ticari ve kültürel iliskiler ile is birligini gelistirecek adimlar degerlendirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile