İl Başkanı Hikmet Keskin Halkla Temasını Kaybetmiyor

İl Başkanı Hikmet Keskin Halkla Temasını Kaybetmiyor

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 4 Ocakta göreve geldiklerinde verdiği ‘Her zaman halkın içinde olacağız’ sözünü yerine getiriyor. Keskin, her fırsatta esnafı ziyaret ederek vatandaşın halini hatırını soruyor.

AK Partinin halkın içinde çıkan bir hareket olduğunu her fırsatta dile getiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, göreve geldiği günden bu yana özellikle esnaf ziyaretlerini es geçmiyor. 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından yatırım programlarını yakından takip eden ve hizmet alınması noktasında Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte uyumlu bir çalışma içine girerek Düzce’ye yaklaşık 80 Milyon TL ek kaynak getiren AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yoğun çalışma temposunun yanında her fırsatta da vatandaşın içine girerek onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyor.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Biz milletin bağrından kopup gelen bir partiyiz. Geldiğimiz yeri hiçbir zaman unutmayız. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Ankara’da Düzce’mize hizmet getirmek için, yatırımlarımızı tamamlamak ve yeni kazanımlar elde etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Aynı zamanda da esnaflarımızı, hastalarımızı kısacası vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz, çay içiyoruz. Milletin içinden geldiğimizi unutmadık, unutturmuyoruz” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile