Il Baskani Özkeçeci'den 19 Mayis Mesaji

Il Baskani Özkeçeci'den 19 Mayis Mesaji

Gaziantep’ta Ak Parti Il Baskani Mehmet Eyup Özkeçecii yayimladigi mesaj ile 19 mayis Gençlik ve Spor Bayramini kutladi.

Baskan Özkeçeci mesajinda, ’’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtulus Savasimizi baslatmak üzere 19 Mayis 1919 tarihinde Samsun’a çikisinin 103’üncü yil dönümüne ulasmis olmanin gururunu yasamaktayiz.

Vatanimiz, bayragimiz ve namusumuz ugruna büyük fedakarliklar verilerek kadini, erkegi, yaslisi, genci demeden damarlarindaki asil kan ve yüreklerindeki imanla milletimizin topyekûn seferberligi sayesinde Samsun’da yakilan Istiklal Mesalemiz; Amasya, Sivas ve Erzurum’dan geçilerek tüm vatana yayilmis ve aziz Türk Milletimiz karanliktan aydinliga çikarilmistir. 103 yil önce bugün istiklal ve istikbalimiz ugruna canlarin feda edildigi Istiklal Mücadelemizi zafere tasiyan birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunu bugün de kalbimizde tasiyor; vatanimizi egitim, saglik, ulasim, ekonomi ve tüm sosyal alanlarda muasir medeniyetler seviyesine ulastirmak için ayni inanç, kararlilik ve azimle çalismaya devam ediyoruz. Sevgili gençler Gazi Mustafa Kemal Atatürk: ‘Benim tüm ümidim gençliktedir.’ sözleriyle bu kutlu günü ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sizlere emanet etmistir. Inaniyorum ki atalarimizin izinden giderek vatan ve millet sevgisiyle çalisacak; bayragimizi göklere çikaracak ve yarinimizin umudu olmaya devam edeceksiniz. Bu duygu ve düsüncelerle basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, Kurtulus Savasi’nin tüm kahramanlarini, sehitlerimizi ve gazilerimizi saygiyla aniyor, gelecegimizin teminati olan gençlerimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum’’ ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile