Il Emniyet Müdürü Kurt Açiklamasi 'Kahraman Bir Milletin Evlatlari Olarak Ülkemizin Yarinlarisiniz'

Il Emniyet Müdürü Kurt Açiklamasi 'Kahraman Bir Milletin Evlatlari Olarak Ülkemizin Yarinlarisiniz'

Erzincan Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açilisinin 104’ncü yildönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinlayarak, “Kahraman bir milletin evlatlari olarak ülkemizin yarinlarisiniz” dedi.

Kurt, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkin iradesinin her seyin üstünde oldugunu “Egemenlik, kayitsiz sartsiz milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmus ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armagan etmistir. Iste bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisinin açilisinin 104. yildönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramina ulasmanin sevincini yasiyoruz. Sevgili çocuklar; Biliyor ve inaniyorum ki sizler, Kahraman bir milletin evlatlari olarak ülkemizin yarinlarisiniz. Hedefimiz, sizleri özgürce düsünen, inisiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun ve evrensel anlayisin dogrularindan haberdar olan, hayatin güçlükleri ile bas edebilecek ölçüde donanimli olarak, huzurlu ve güvenli bir ortamda yetismenizi saglamaktir.

Bu duygu ve düsüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaslarini, aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyor, bugünü anlamlandiran ve gelecegimizin teminati olan tüm çocuklarimizi sevgiyle kucakliyor, bayramin dünyanin tüm çocuklarina baris ve mutluluk getirmesi temennisiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarini kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile