İl Genel Meclis Başkanı Kartal'dan Bakka Değerlendirmesi

İl Genel Meclis Başkanı Kartal'dan Bakka Değerlendirmesi

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da katıldığı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) toplantısına katılan Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, toplantıyı değerlendirdi.

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Bartın Valisi İsa Küçük, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Genel Meclis Başkanı (Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi) Ali Kartal, Bartın İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Uğur ve Uğur Timur, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Zonguldak Valisi Erdal Ata yaparken, ardından Bartın Valisi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı İsa Küçük konuşma yaptı. Bartın Valisi Küçük, "Ajansımızın katılımcılık ilkesini esas alarak hazırlamış olduğu bölge planında sürdürülebilir ekonomik kalkınma hedeflenmektedir. Bu kapsamda planda vurgulanan temel husus madenciliğe ve demir-çelik endüstrisine bağlı gelişme sergileyen bölgedeki ekonomik yapının yanında diğer sektöründe geliştirilerek istihdam alanlarının oluşturulması bölgede önemli bir sorun olan istihdam ve göç sorununa kalıcı çözümler getirecektir" dedi.
Bartın İl Genel Meclis Başkanı ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kartal, "Kobilere verilecek olan desteğin Bartın İli ve Bölgemiz Ekonomisine büyük katkı sağlayacağını düşünerek bu desteğin bütün Bartın halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının bundan sonraki yıllarda büyük işler yapacağına inanıyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile