Il Milli Egitim Müdürü Güney, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi

Il Milli Egitim Müdürü Güney, Basin Mensuplariyla Bir Araya Geldi

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, basin mensuplariyla Bayburt Ögretmenevinde düzenlenen kahvaltida bulusarak tanisma toplantisi gerçeklestirdi.

Il Milli Egitim Müdürü Güney ile Basin ve Halkla Iliskiler Sube Müdürü Ali Aktas’in yani sira Sube Müdürlerinden Muammer Simsek, Ramazan Demir ve Cuma Temel, basin mensuplarindan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Baskani Murat Okutmus ve basin mensuplari düzenlenen toplantida bir araya geldi.

Ögretmenevindeki kahvaltinin ardindan baslayan toplantida basin mensuplarina Milli Egitim Bakanligi projeleri, ulusal projeler ve yeni egitim ögretim yilinda ögrencilerin akademik basarisini artirma hedefiyle birlikte sosyal ve kültürel gelisimlerine de katki sunmak için il bazinda planlanan ve uygulanmaya baslanan projeler tanitildi.

Il Milli Egitim Müdürü Güney, tanisma ve tanitim bulusmasinda su ifadelere yer verdi: “Basinin gücünü kimse yadsiyamaz. Bu anlamda yaptiginiz isi çok kiymetli buluyorum. Biliyorsunuz ki Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde kisa bir dönem öncesinde bir bayrak degisimi oldu. Daha önce görev yapan arkadaslarima katkilarindan dolayi tesekkür ederim. Biz de devraldigimiz bayragi layik oldugu yerlere tasiyacagiz. On bes bin ögrencinin gelecegi ve hayati için ciddi kararlar almak durumundayiz. ‘Bir insani yasatmak tüm insanlari yasatmak gibidir.’ felsefesiyle hareket ediyoruz. Büyük bir sorumlulugun altindayiz. Bu sorumlugu da hakkiyla yerine getirme gayretindeyiz. Ortaklasa yapilan islerin, takim hâlinde yapilan çalismalarin faydali olacagini düsünüyoruz. Sizler de bu takimin bir parçasisiniz. Çünkü görünür olmak, taninmak, yapilan anlamli çalismalari tanitmak zorundayiz. Bu da ancak basin araciligiyla oluyor. Insallah birlikte güzel isler yapacagiz. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nüzü simdiden kutluyorum.” dedi.

2022 LGS ve YKS degerlendirmelerinin ardindan kollari sivayan Il Milli Egitim Müdürlügü, farkli kesimlerle toplanti yaparak eksiklikler ve yeni fikirler üzerinde yogunlasarak yeni egitim ögretim yilinda uygulanacak projelerle egitimdeki basari çitasini artirmayi amaçliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile