İl Milli Eğitim Müdürü Yanmaz, Başarılı Proje Ekibini Ödüllendirdi

Artvin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, ortaöğretim öğrencileri arası düzenlenen TÜBİTAK Araştırma Projeleri bölge yarışmasında üçüncü olan Yusufeli Çok Programlı Lisesi proje ekibini ödüllendirdi.

Yanmaz, Şube Müdürü Cüneyt Kamacı, Yusufeli Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı Kürşad Özdemir, proje danışmanı fizik öğretmeni Nurgül Yıldırım ile Zehra Yılmaz, Tolgahan Meydan, Mücahit Koçak ile Rasim Kılıç adlı öğrencileri makamında kabul etti.

Yanmaz ise proje ekibini başarılarından dolayı tebrik ederek, ''İlimizi Erzurum'da temsil ettiniz. İlgi çekici ve başarılı bir projeniz var. Bu yıl bu proje ile üçüncü oldunuz. İnşallah seneye yeni bir proje ile birinci olursunuz'' dedi.

Artvin'de eğitimde başarının artması için ne gerekiyorsa sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Yanmaz, ''Biz her ihtiyacı sağlasak da başarıyı öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle sağlayabiliriz. Bu yıl YGS'de 61. olduk. Bu durum ilimizde eğitim başarısının artığını gösteriyor. Gelecek yıl daha ön sıralarda yer bulmayı sizlerle, sizlerin gayreti ile başarabiliriz. Öğrencilerimiz hedeflerini iyi belirlemeliler. Belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmalılar. Yarın keşke dememek için bu günden işlerini sıkı tutmalılar'' diye konuştu.

Ziyaret sonunda Yanmaz, proje ekibine çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Asena Akçay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile