İl Özel İdaresi Spor Klübü Genç Futbol Takımı, şampiyon

Bursa İl Özel İdaresi Spor Kulübü U19 genç futbol takımı grubunda şampiyon oldu.

Şampiyon olan takımın galibiyetini kutlamak üzere verilen y

Bursa İl Özel İdaresi Spor Kulübü U19 genç futbol takımı grubunda şampiyon oldu.

Şampiyon olan takımın galibiyetini kutlamak üzere verilen yemekte, İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Şaban Kander, Kültür Turizm Daire Başkanı M. Muharrem Tüfekçi, Emlak İstimlâk Daire Başkanı Yaşar Dursun Ay, Yıldırım Belediyesi Başkan Yardımcısı Salih Başparmak, Kulüp yönetimi ve antrenörler sporcuları yalnız bırakmaktı.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Şaban Kander, yaptığı açıklamada 4 ana branşta faaliyet gösteren kulübün 1000'e yakın lisanslı sporcuyla bir okul gibi çalıştığını ifade etti. Kander, "Yaş grubuna göre 7 tane futbol takımımız şu anda kendi kategorilerinde mücadele vermekte. U19 genç takımımız grubunda şampiyon olup, ilk şampiyonluğunu bizlere tattırdı. Yarında 16- 17 yaş futbol takımımız maçlarına başlamakta, onlardan da şampiyonluk bekliyoruz." dedi.

Atletizm ve güreşte de başarıların gelmeye başladığının altını çizen Kander, Bursa'da şampiyon olan 4 güreşçinin Türkiye Şampiyonasına gideceğini belirtti. Masa tenisinde de süper kümede mücadelenin devam ettiğini söyleyen Kander, "İl Özel İdaresi, sporda artık isminden başarılarıyla söz ettirecek bir duruma geldi. Başarılarımız elbette ki sürecektir." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile