İl Özel İdarespor Kulübü Ligden Çekildi

Kayseri'de, Süper Amatör Lig'de mücadele eden İl Özel İdarespor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çelik, ligden çekildiklerini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta İl Özel İdarespor ile Yolspor arasında oynanan maçta istenmeyen olayların yaşandığını bildiren Harun Çelik, "Spor kamuoyunda sıkça gündeme gelen, özellikle de 89. dakikadan sonra yaşanan olaylara dikkat çekilen gelişmelerden8 dolayı kulübümüze yönelik bazı çevrelerin haksız ve maksatlı kampanyası ile karşı karşıyayız" diyerek açıklamasında şunları söyledi:
"Özellikle kulübümüz futbolcularının karıştığı hoş olmayan olaylardan dolayı bizlerin de rahatsız olduğunu kamuoyunun açıkça bilmesini istiyoruz. Ancak bu olayı fırsat bilerek kulübümüz aleyhinde yaşanan hoş olmayan olayların da varlığını kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesi gerekmektedir. Hoş olmayan olayların içerisine kulübümüzün ve futbolcularımızın çekilmek istenmesi ve tasvip etmediğimiz bazı çirkin tezgahlara kulübümüzün alet edilmesi bizleri derinden yaralamıştır. Bu tür çirkin olayların içerisinde bulunmamak ve Türk spor kamuoyuna üst düzeyde farklı branşlarda hizmet etmek ve kurgulanan tezgahları protesto etmek amacıyla futbol branşındaki tüm faaliyetlerimizden çekiliyoruz.
İl Özel İdarespor'un başarı dolu geçmişinde hiç kimse en ufak bir leke bile bulamaz"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile