Il Saglik Müdürü Bildirici'den 'Cumhuriyetimizin 100. Yil' Mesaji

Il Saglik Müdürü Bildirici'den 'Cumhuriyetimizin 100. Yil' Mesaji

Eskisehir Il Saglik Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Yasar Bildirici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami vesilesiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yil” mesaji yayinladi.

Eskisehir Il Saglik Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Yasar Bildirici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami vesilesiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yil” mesaji yayinladi. Il Saglik Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Bildirici, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin tarih yolculugundaki varolus mücadelesi cumhuriyetin ilani ile taçlanmistir. Bagimsizlik düsüncesi ile insa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulastiran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Cumhuriyetin 100. yil dönümünde, ülkemizin saglik hizmetlerindeki gelismelerini ve basarilarini kutlarken, sizin ve tüm saglik çalisanlarinin saglik alanindaki çalismalarina minnettariz. Tüm saglik çalisanlari olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin temel degerlerine olan bagliligimiz ve vatandaslarimizin sagligini koruma azmimiz, ülkemizi daha da ileriye tasiyacaktir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere kahraman silah arkadaslarini, aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve sükranla aniyoruz. Gelecege güvenle yürüdügümüz bu yolda, birlik, beraberlik ve özgürlük ilkeleriyle aydinlik bir Türkiye insa etmeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yili, daha da büyük basarilar ve mutluluklarla dolu olsun. 100. yil yolunda Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile