Il Tarim Ve Orman Müdürlügü Personeline 'Davranissal Bagimliliklarla Mücadele Egitimi'

Il Tarim Ve Orman Müdürlügü Personeline 'Davranissal Bagimliliklarla Mücadele Egitimi'

Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügü ve Il Saglik Müdürlügü isbirligi ile “Bilisim Haftasi” dolayisiyla personele yönelik olarak “Davranissal Bagimliliklarla Mücadele Egitimi” verildi.

Her yil Mayis ayinin ilk haftasi ülkemizde “Bilisim Haftasi” olarak kutlaniyor. Bilgisayar, televizyon, radyo, internet, mobil telefonlar, tabletler, elektronik postalar bilisim teknolojilerinin birer ürünü olarak görülüyor. Bilisim haftasi, insanin yasamini bu denli etkileyen, ufkunu açan, uygarligi hizla gelistiren bu bilisim teknolojinin bilinçli ve faydali kullanimini saglamaya çalisiyor.

Insanlari ortak düsüncede birlestiren ve ulusal bilgi toplumu olusturmayi hedefleyen bilimin, bu bilgilerin bir anlamda yeniden islenmesi olan bilisimin; çocuklar ve gençler basta olmak üzere tüm toplumu bilisim teknolojilerinin güvenli ve bilinçli kullanimina tesvik etmek, bu konuda bilgilendirmek, sunulan hizmetlerin es güdümlü koordinasyonunu saglamak ve yeni hizmetlerin sunumunu planlamak amaciyla Saglik Bakanligi koordinasyonunda “Davranissal Bagimliliklarla Mücadele Eylem Plani” çalismalari yürütülüyor.

Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügü’nce bu çerçevede yürütülen çalismaya katilim saglanmis, yapilan is birligi çerçevesinde Müdürlük personeline yönelik olarak hizmet içi egitim etkinligi gerçeklestirildi.

Bu çerçevede düzenlenen etkinlikte Eskisehir Il Saglik Müdürlügü’nde görevli Sosyal Çalisma Uzmani Ebru Aslan ve Çocuk Gelisim Uzmani Betül Kirbiz tarafindan Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügü’nde görevli 20 personele egitim verildi.

Verilen egitimde personelin görev alanlarindaki çalismalarda bilisim teknolojilerinin ve internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanimi konularina özen gösterilmesi hususuna dikkat çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile