İlçe Meniyeti Kaymakam Fırat’ı Ziyeret Etti

İlçe Meniyeti Kaymakam Fırat’ı Ziyeret Etti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeni ile 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla Akçakale İlçe Emniyet Müdür vekili Emniyet Amiri Ali Çolak ile beraberindeki polis memurları Kaymakam Eyüp Fırat’ ı makamında ziyaret ettiler.


İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu:
“Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakarca hizmet veren emniyet teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümü haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize değerli aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum. Akçakale’de polis-vatandaş ilişkisinin çok güzel bir örneğini sergilenmektedir. İlçe Emniyet Müdürüne başarılı çalışmaların devamını diliyor, Emniyet teşkilatımızın 169. yıldönümünü tebrik ediyorum.”
Kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı Kaymakam Eyüp Fırat’ a teşekkür eden İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Çolak “Vatanın ve milletin huzuru, mutluluğu, devletin güvenliği ve devamlılığı için hizmet veren bu teşkilatın bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Halen görevinin başında gece gündüz demeden değer biçilmeyecek özveriyle çalışan personelimizin, emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz emeklilerimizin, gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin polis haftasını kutluyor, vatan ve milleti için canını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile