Ildem'de Yollar Daha Konforlu Hale Getirildi

Ildem'de Yollar Daha Konforlu Hale Getirildi

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; ulasimda konfor ve kolaylik saglamak için Ildem Cumhuriyet Mahallesi’nde 17 sokakta devam eden kapsamli çalismalarda sona gelindigini belirtti.

Ilçede farkli noktalarda asfalt yenileme ve kaldirim çalismalari gerçeklestiren Melikgazi Belediyesi, Ildem’de 17 ayri sokakta hem yayalarin hem de araç sürücülerinin konforunu saglamak için yogun çaba sarf ediyor. Yapilan çalismalari Ildem Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Emine Kurhan ile yerinde inceleyen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu; "Burada seçim öncesinde baslattigimiz Ildem 1. Etap çalismamizin yavas yavas sonuna dogru yaklasiyoruz. Tam 17 sokakta kaldirim, parke, asfalt ve çevre düzenlemesi yapiyoruz. Burada yer yer çok yüksek ve eskimis kaldirimlar vardi. Özellikle agaçlarla birlikte, köklerinden dolayi, kaldirimlar zarar görmüstü. Buralari bitiriyoruz. Burada asfalt ve kaldirimlar tamamlandi. Asfaltimizi yaptiktan sonra bir tek yol çizgisi kaldi. Onu da bitirince bu sokaktaki çalismamiz tamamlanmis oluyor. Tam 17 sokakta yaptigimiz çalismalar, insallah 2. Etap çalismalarimizla devam edecek” ifadelerini kullandi.

Hizmetleri için Baskan Palancioglu’na tesekkür eden Ildem Cumhuriyet Mahallesi Muhtari Emine Kurhan; "Kaldirimlar ve büyüyen agaçlar, en büyük sikintimizdi. Su anda çok güzel bir çalisma oldu. Allah güç kuvvet versin, devamini nasip etsin" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile