İletişim Fakültesi'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

İletişim Fakültesi'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır ve Dekan Yardımcısı Hakan Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır ve Dekan Yardımcısı Hakan Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile yönetime 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Fakülte ve cemiyet ilişkilerinin Kayseri'de en güzel seviyede olduğunu dile getiren İletişim Fakültesi Dekanı Hamza Çakır, "Biz öğrencilerimize işin teorik kısmını öğretirken siz de işin pratiğini öğretiyorsunuz. Cemiyet ve fakülte etle tırnak gibidir. İletişim Fakültesi olarak cemiyetle her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Zaten olması gereken de budur. Bu yıl cemiyetle ortak gerçekleştirdiğimiz Çarşamba Söyleşilerini bir kitap haline dönüştürüyoruz. 300 sayfalık bu çalışmanın hazırlıkları bitmek üzere. Bu kitaptan 2 bin adet bastırıp 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde dağıtımını yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışma basın için gerçekten önemli bir kaynak niteliğinde olacak. Cemiyetten bu çalışma için ekonomik desteği bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Cemiyetle birlikte Avrupa Birliği Projesi yapmak istediklerini söyleyen Çakır, "İç Anadolu'ya yönelik bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için sık sık bir araya gelip istişare yapmamız da çok fayda var. Birlikte çok güzel etkinliklere imza attık, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini umuyorum" dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, "İletişim Fakültesi gerçekten çok başarılı bir okul. Gerek Kampus TV, gerek Gazete Kampus, öğrencilerin pratik yapması için çok büyük avantaj sağlıyor. AB Projesi için zaten ön çalışma başlatılmıştır. Kitap için de gereken desteği yapacağız" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile