Iletisim Küresi Saat Kulesi'nde Hizmet Verecek

Iletisim Küresi Saat Kulesi'nde Hizmet Verecek

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskanligi tarafindan Cumhuriyet Meydani’na kurulan Büyüksehir Iletisim Küresi, 1 Kasim itibariyle Kayseri Saat Kulesi’nde hizmet vermeye basladi.

Kayseri Büyüksehir Belediye Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskanligi tarafindan Cumhuriyet Meydani’na kurulan Iletisim Küresi, 1 Kasim 2022 Sali gününden itibaren Kayseri Saat Kulesi’nde talep, istek ve önerileri almaya devam edecek. Sorumluluk alanindaki her konuda hassasiyetle çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Daire Baskanligi tarafindan Türkiye’nin en büyük meydanlarindan olan Cumhuriyet Meydani’nda kurdugu Iletisim Küresi’ni Kayseri Saat Kulesi’ne tasidi. Cumhuriyet Meydani’ndaki tarihi Saat Kulesi altindaki Avrupa’daki Kardeslerimiz Irtibat Merkezi (AKIM) ile birlikte Iletisim Küresi de talep, istek ve önerileri burada almaya devam edecek. Vatandaslarla Büyüksehir arasinda adeta bir köprü görevi üstelenen Büyüksehir Belediyesi Iletisim Küresi, meydanda Alo 153 Çagri Merkezi ve Beyaz Masa ile vatandaslarin anlik sorunlarinin çözümüne yönelik hizmet veriyor. Görevli personel, Iletisim Küresi’nde vatandaslari güler yüzle, sicak ve samimi ortamda karsilayarak, vatandaslara Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in selamlarini ileterek, onlarin istek, öneri ve sikâyetlerini aninda ilgili birimlere ulastiriyor.

Ayrica, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatiyla Cumhuriyet Meydani tarihi Saat Kulesi altinda kurulan Avrupa’daki Kardeslerimiz Irtibat Merkezi (AKIM) de, gurbetçilere hizmet veriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile