İletişim Öğrencilerinden Körfez'de Seyr-ü Sefer Sergisi

İletişim Öğrencilerinden Körfez'de Seyr-ü Sefer Sergisi

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, fotoğrafçılık dersi kapsamında görüntüledikleri İzmir Körfez vapurlarını, Körfezde "Seyr-ü Sefer" adlı sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu.

  KENTİN SİMGESİ ÖĞRENCİLERE IŞIK TUTTU
İletişim Fakültesi Radyo , Sinema ve Televizyon , Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümleri 2 ' inci sınıf öğrencileri , Doç . Dr . Gülseren Atabek yönetiminde aldıkları fotoğrafçılık dersi projesi kapsamında , İzmir Körfez vapurlarını görüntüledi . İzmir ' in en önemli simgelerinden biri olan Körfez Vapurları ' nın hem toplu taşıma aracı olarak hem de bir yaşam biçimi olarak önemini farklı bir bakış açısıyla ortaya koymayı amaçlayan proje çerçevesinde , öğrenciler ilk olarak , Körfez vapurlarının tarihçesi araştırarak , geçmiş yıllarda çekilen fotoğrafları inceledi .
Dersi alan 80 öğrenci , ardından gece ve gündüz saatlerinde Körfez vapurlarını görüntülemeye başladı . Proje kapsamında yaklaşık bin 500 adet sergilenebilir fotoğraf üretilirken , bu fotoğraflar içinden seçilen 120 adedi , İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ' nın katkılarıyla sergiyle buluşturuldu .
HAVAGAZI FABRİKASINDA SERGİLENDİ
Tarihi Havagazı Fabrikası ' nda açılan sergiye Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . Murat Barkan , İletişim Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Ümit Atabek , Görsel İletişim Tasarım Bölüm Başkanı Doç . Dr . Gülseren Atabek , projeyi üreten öğrenciler ve öğrenci yakınları ile çok sayıda sanatsever katıldı . Fotoğraflarıyla profesyonelleri aratmayan öğrencilerin eserleri , 30 Nisan ' a kadar sergilenecek .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile