Salihli ilçesine bağlı Yılmaz beldesinde, Haydar Bilici'ye ait evin bahçesinde kendiliğinden yetişen bir kabak görenleri şaşkına çevirdi. Kabağı ilk gören Haydar Bilici'nin sekiz yaşındaki kızı Elif oldu. Elif Bilici, diktikleri sebze ve meyvelerden toplarken bir anda yerde garip görünümlü bir şey görüp kopardığını belirterek "Koparttığım bu ürünü anne ve babama gösterdiğimde bana kabak olduğunu söylediler. Onlarda bende çok şaşırdım. Çünkü çok garip bir görünümü vardı" dedi.
Sart kasabasında, Sart Mahmut İlköğretim Okulu'nda 3. sınıf öğrencisi olan Elif Bilici, "Her gün birçok arkadaşım ilginç görünümlü kabağı görmek için yanıma geliyor. Bunu saklayabildiğim kadar saklayacağım" diye konuştu.
İlginç Kabak Görenleri Şaşırttı
Salihli ilçesine bağlı Yılmaz beldesinde, Haydar Bilici'ye ait evin bahçesinde kendiliğinden yetişen bir kabak görenleri şaşkına çevirdi



















