İlhan Eker: 'Çok Başarılı Sezon Geçireceğiz' İstanbul

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni transferi İlhan Eker, 'Takıma ve Aykut hocaya destek olunduğu sürece çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum'dedi.

  Fenerbahçe Futbol Takımı ' nın yeni transferi İlhan Eker , ' Takıma ve Aykut hocaya destek olunduğu sürece çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum ' dedi .
İlhan , FBTV ' ye yaptığı açıklamada , çok büyük bir camiaya transfer olduğunu belirterek , ' Müthiş bir atmosfere ve taraftara sahip Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nda futbol oynamak insanı heyecanlandırıyor . Biz buraya deplasmanlara geldiğimizde gerçekten çok büyük keyif alıyorduk ' dedi .
Takımda Alex , Gökhan Ünal , Uğur Boral , Emre Belözoğlu gibi oyunun seyrini değiştirebilecek kadar güçlü oyuncular yer aldığını kaydeden İlhan , şöyle devam etti :
' Onlarla oynamak müthiş bir keyif olacak . Fenerbahçe ' ye karşı oynarken bu oyuncular oyunun kilidini açan kişiler oluyordu . Şimdi onlarla aynı takımda oynamak gerçekten çok heyecan verici olacak . Defansta Bekir , Lugano , Bilica gibi çok önemli oyuncular var . Bu rekabet , takıma olumlu bir şekilde yansıyacak ve takımın defans hattı çok başarılı olacaktır . '

- ' AYKUT HOCANIN ÇALIŞMA TARZINI BİLİYORUM ' -

Fenerbahçe ' nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman ' ı Ankara ' da iken tanıdığını dile getiren İlhan Eker , ' Onun nasıl iyi bir teknik direktör , nasıl bir insan olduğunu ve çalışma tarzını biliyorum . Çok beğendiğim bir teknik direktör . Umarım hep birlikte iyi bir sezon geçiririz . Türk teknik direktörle çalışmak diyalog açısından çok iyi olacak . Takıma ve Aykut hocaya destek olunduğu sürece çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum ' şeklinde konuştu .
İlhan , Fenerbahçe takımında çok sıcak ve çok samimi bir ortam olduğunu vurgulayarak , ' Takımda daha önceden tanıdığım arkadaşlarım var . Gökhan Gönül çok iyi arkadaşım ve aynı takımda oynadığım biri . Bu sene çok iyi bir dönem bizi bekliyor ' dedi .
Fenerbahçe ' nin geçen sezon son maçta Trabzonspor karşısında şampiyonluğu kaçırmasına da değinen İlhan , şunları kaydetti :
' Futbolun içinde her şey var , her an her şey olabilir . Son maçta çok büyük bir talihsizlikle şampiyonluk kaçtı . O kadar pozisyon gol olmadı . Taraftarımız , futbolda her şeyin olabileceğinin farkında olarak oyunculara ve takımlarına destek olsunlar . Biz destek olunduğu sürece çok iyi işler başarabiliriz . Umarım bu sene her şey güzel olacak . Bana güvenerek buraya transfer olmamı sağlayan insanlara ve bu camiaya mahcup olmak istemiyorum . Bu takıma elimden geldiğince faydalı olup iyi yerlere gelmek istiyorum . '


02 . 07 . 2010 16 : 19 : 14
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile