İlhan Eker: Defanstaki rekabet takıma yansıyacak

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği İlhan Eker, Fenerbahçe'de çok kaliteli futbolcuların olduğunu ve çok büyük bir camiaya geldiğini sö

  Fenerbahçe ' nin Gençlerbirliği ' nden transfer ettiği İlhan Eker , Fenerbahçe ' de çok kaliteli futbolcuların olduğunu ve çok büyük bir camiaya geldiğini söyledi . Defans hattındaki rekabete de dikkat çeken İlhan Eker , " Bu rekabet , takıma olumlu bir şekilde yansıyacak ve takımın defans hattı çok başarılı olacaktır . " dedi .

İlhan Eker , Fenerbahçe Televizyonu ' nun sorularını yanıtladı . Tecrübeli oyuncu , Türkiye ' nin en büyük kulübüne geldiğini ifade ederken , Fenerbahçe ' de çok kaliteli futbolcuların olduğunu da dile getirdi . İlhan , " Çok büyük bir camia . Müthiş bir atmosfere ve taraftara sahip Şükrü Saracoğlu Stadı ' nda futbol oynamak insanı heyecanlandırıyor . Biz buraya deplasmanlara geldiğimizde gerçekten çok büyük keyif alıyorduk . " dedi .

İlhan Eker , " Alex , Gökhan Ünal , Uğur Boral , Emre Belözoğlu gibi oyunun seyrini değiştirebilecek kadar güçlü oyuncular var takımda . Onlarla oynamak müthiş bir keyif olacak . Biz Fenerbahçe ' ye karşı oynarken bu oyuncular oyunun kilidini açan kişiler oluyorlardı ve şimdi onlarla aynı takımda oynamak gerçekten çok heyecan verici olacak . Defansta Bekir , Lugano , Bilica gibi çok önemli oyuncular var ki ; bu rekabet , takıma olumlu bir şekilde yansıyacak ve takımın defans hattı çok başarılı olacaktır . " ifadelerini kullandı .

Fenerbahçe ' nin , Teknik Direktör Aykut Kocaman ' la başarılı olacağını dile getiren İlhan , takım içindeki arkadaşlarının üst seviyede olduğunu da söyledi ve " Ben Aykut Hoca ' yı Ankara ' dayken de tanıyordum . Onun nasıl iyi bir teknik direktör , nasıl bir insan olduğunu , çalışma tarzını biliyorum . Çok beğendiğim bir teknik direktör . Umarım hep birlikte iyi bir sezon geçiririz . Türk teknik direktörle çalışmak diyalog açısından çok iyi olacak . Takıma ve Aykut Hoca ' ya destek olunduğu sürece çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum . Takımda daha önceden tanıdığım arkadaşlarım var . Gökhan Gönül çok iyi arkadaşım ve aynı takımda oynadığım biri . Burada çok sıcak çok samimi bir ortam var . Umarım bu daha da ilerler . Bu sene çok iyi bir dönem bizi bekliyor . " şeklinde konuştu .

İlhan son olarak Fenerbahçeli taraftarlardan da sezon boyunca kendilerine destek olmalarını isterken ; " Futbolun içinde her şey var , her an her şey olabilir . Son maç çok büyük bir talihsizlikle şampiyonluk kaçtı . O kadar pozisyon gol olmadı . Taraftarımız , futbolda her şeyin olabileceğinin farkında olarak oyunculara ve takımlarına destek olsunlar . Biz destek olunduğu sürece çok iyi işler başarabiliriz . Umarım bu sene her şey güzel olacak . Ben de bireysel olarak bana güvenerek buraya transfer olmamı sağlayan insanlara ve bu camiaya mahcup olmak istemiyorum . Bu takıma elimden geldiğince faydalı olup iyi yerlere gelmek istiyorum . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile