İlhan Selçuk'a 'bağlama ve piyano'lu uğurlama

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı ve İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk için Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda tö

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı ve İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk için Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda tören düzenlendi. Törende İlhan Selçuk anısına Erdal Erzincan bağlama, Fazıl Say da piyano çaldı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki törene; İlhan Selçuk'un kız kardeşi Ülfet Ertel ve Turhan Selçuk'un eşi Ruhan Selçuk'ın yanı sıra; CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, emekli Orgeneral Çetin Doğan, Tarık Akan, Kadir İnanır, DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, Rahmi Koç, Masum Türker ve çok sayıda sanat, siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Konuşmalar öncesinde İlhan Selçuk anısına Erdal Erzincan bağlama, Fazıl Say da piyano çaldı. Ergenekon sanığı Mustafa Balbay'ın cezaevinden Selçuk için yazdığı mektup uzun süre alkışlandı.

Mini konserlerin ardından Cumhuriyet Vakfı Yöneticisi Alev Coşkun, Doğan Hızlan, Emre Kongar, Önder Sav, Hikmet Çetinkaya, Orhan Erinç, Tarık Akan, Ali Sirmen ve Şükran Soner, İlhan Selçuk'u anlattı. Konuşmalar, katılımcılar tarafından sık sık alkışlandı

Törenin ardından İlhan Selçuk'un cenazesi, ikinci tören için Cumhuriyet Gazetesi önüne götürüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile