Iliç'te Çiftçilere Egitim Verildi

Iliç'te Çiftçilere Egitim Verildi

Erzincan Tarim ve Orman Il Müdürlügü ile Erzincan Bahçe Kültürleri Arastirma Enstitüsü Müdürlügü’nün isbirligi ile Erzincan’in Iliç ilçesinde çiftçilere egitim verildi . Düzenlenen toplantida çiftçilere yöreye uygun olarak dut yetistiriciligi, ceviz yetistiriciligi, bagcilik ve bitki hastalik ve zararlilari ile mücadele konusunda bilgilendirme yapildi.

Sezonun baslamasiyla birlikte egitim ve yayim çalismalarini hizlandiran tarim teskilati ilçe merkezlerinde hem çiftçileri bilinçlendiriyor hem de egitim ve yayim hizmetini çiftçinin ayagina götürüyor. Iliç ilçesinde yapilan bilgilendirme toplantisinda genel olarak meyvecilik egitimi verildi.

Tarim teskilati çiftçilerin yaninda olmaya devam ediyor. Erzincan’da tarimsal üretimde verim ve kalitenin artirilmasi amaciyla tarimda yasanan degisimleri çiftçilerle paylasan teskilat, çiftçilerin ilettigi sorunlara da çözüm üretmeye devam ediyor.

Tarim sektöründe yapilmasi gerekenleri, yasanan yenilikleri Müdürlüge ait sosyal medya platformlari ile duyuran, birçok alanda çiftçileri sürekli sms ile bilgilendiren Tarim ve Orman Il Müdürlügü, alanda da olusturdugu teknik ekipler ile sürekli çiftçilerin yaninda yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile