Ilimtepe Millet Bahçesi'nin Ihalesi Gerçeklestirildi

Ilimtepe Millet Bahçesi'nin Ihalesi Gerçeklestirildi

Körfez Ilimtepe bölgesinde 400 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi için ihale gerçeklestirildi. 57 milyon TL’lik maliyetin bulundugu ihaleye, 9 firma katildi.

Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan Körfez Ilimtepe bölgesinde 397 bin 581 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Ilimtepe Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçeklestirildi.

TOKI tarafindan e-ihale usulü ile gerçeklestirilen ihaleye 9 firma katildi.

57 milyon TL’lik yaklasik maliyetin bulundugu ihalenin sonucu ilerleyen günlerde belli olacak ve sonuçlanmasi sonrasi kisa sürede yer tesliminde bulunulacak. Bitki ve peyzaji ile Körfez’e yeni bir görünüm getirecek Millet Bahçesi’nde bitki gösteri alanlari, etkinlik çayiri, tema bahçesi, kütüphane, dinlenme ve piknik alanlari olacak. Millet Bahçesi projesi içerisinde ayrica çocuk oyun alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollari, açik hava fitness alani, futbol sahasi ve tenis kortu gibi sosyal donatilar yer alacak. Proje içerisinde ayrica izcilik kamp alani da bulunacak. 57 milyon 162 bin TL’lik maliyeti bulunan ihalenin sinir degeri ise 43 milyon 717 bin 314 TL olarak açiklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile