'İlin Ahisi’ Adayları Belirlendi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından her yıl, Ahilik Kültürü Haftası Etkinlikleri çerçevesinde ödüllendirilen ilin Ahileri, aday belirlemesi yapıldı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Alan, Oda’ya bağlı kayıtlı üyeler arasında belirlenen, Ahilik ilkelerine bağlı ve meslek hayatında başarı gösteren esnaf ve sanatkarların ‘ilin Ahisi’ aday adayı olarak gösterildiğini söyledi.

Alan “Ahi adayı esnaf sanatkârlarımız arasından, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin oylaması sonucu belirlenen H.Mehmet DOĞAN, Ramazan SİLAY ve Ali HASKÖSE 2012 yılı “İlin Ahisi” adayı olarak İl Kutlama Komitesine bildirilmiştir. Ahilik il kutlama komitesi bu üç aday içinden ilin ahisini seçecektir. İlin Ahisi adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile