Ilk 100 Günde En Iyi Çikis Yapan Büyüksehir Açiklamasi 'Antalya' Oldu

Ilk 100 Günde En Iyi Çikis Yapan Büyüksehir Açiklamasi 'Antalya' Oldu

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Kamu Teknoloji Platformu tarafindan yapilan degerlendirme sonucu 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasinda sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çikis yapan Büyüksehir Belediyesi seçildi.

Kamu Teknoloji Platformu, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Genel Seçimleri sonrasi sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çikis yapan Cumhuriyet Halk Partisi Büyüksehir Belediyelerine iliskin bir rapor yayinladi. Raporda, sosyal belediyecilik anlayisini ön planda tutarak vatandaslarin yasam kalitesini artirmaya yönelik projeleri hayata geçiren ve bu alanda en iyi çikis yapan belediye, Antalya Büyüksehir Belediyesi oldu. Yapilan degerlendirmede ikinci sirada Ankara Büyüksehir Belediyesi, üçüncü sirada İçel Büyüksehir Belediyesi, dördüncü sirada Izmir Büyüksehir Belediyesi yer alirken, besinci sirayi Istanbul Büyüksehir Belediyesi ve Mugla Büyüksehir Belediyesi paylasti.

8 farkli kategoride degerlendirme

Kamu Teknoloji Platformu tarafin yapilan degerlendirmelerde kadin, çocuk, genç, engelli, emekli/yasli, çiftçi, sokak hayvanlari ve diger sosyal çalismalar ele alindi. Bu kategorilerde yapilan projelerin kapsami, yenilikçi yaklasimlarini ve vatandaslara sagladigi dogrudan faydalari göz önünde bulunduruldu. Tüm bu degerlendirmeler sonucunda ise Kamu Teknoloji Platformu tarafindan Antalya Büyüksehir Belediyesi zirvede yer aldi.

Vatandasa dokunan hizmetler üretiliyor

Yayinlanan rapora iliskin kisa bir degerlendirmede bulunan Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, halka dokunan hizmetler ürettiklerini belirterek, “Bu gibi arastirmalar bizler için önemli. Sosyal belediyecilik anlayisimizla ‘Herkesin Baskani’ olarak Antalyali hemsehrilerimize hizmet ediyoruz. Hizmetlerimiz yaparken hiçbir vatandasimizi ayirt etmiyoruz. Ekonomik olarak zor günler geçirdigimiz bir süreçte dogrudan halka dokunan hizmetlerin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gördük. Antalya Büyüksehir Belediyesi olarak genç, yasli, çocuk, çiftçi, emekli demeden tüm halkimiza sosyal belediyecilik anlayisimizla yeni hizmetler üretmeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile